Harvard professor epidemiologie: Bewijs geleverd dat verplichte vaccinaties wetenschappelijke onzin zijn

harvard-professor-epidemiologie:-bewijs-geleverd-dat-verplichte-vaccinaties-wetenschappelijke-onzin-zijn

02-09-21 11:00:43,

‘Immoreel, absurd en enorm overheidsbedrog’ – maar desondanks in steeds meer landen ingevoerd.

—————————————————————————————————————————————–

Ondubbelzinnig aangetoond dat ongevaccineerden met natuurlijke immuniteit veel minder vaak Delta krijgen, symptomen ontwikkelen of naar het ziekenhuis moeten dan vaxxers

—————————————————————————————————————————————–

Meer en meer gevestigde systeemwetenschappers beginnen zich tegen de vaccinatiepaspoorten en verplichte Covid injecties te keren. De belangrijkste reden is dat er inmiddels overvloedig bewijs is dat natuurlijk immuniteit vele malen sterker en effectiever is, en – in tegenstelling tot wat de mainstream media de bevolking dagelijks wijs probeert te maken – ongevaccineerden NIET kwetsbaarder zijn voor Covid dan vaxxers. Harvard epidemioloog professor Marin Kulldorff schrijft daarom dat ‘verplichte vaccins niet alleen wetenschappelijke onzin, maar ook discriminerend en onethisch zijn.’ Aangezien het ook ‘onze’ politici niet om volksgezondheid, maar om totalitaire controle gaat om de ‘Great Reset’ afbraak van onze samenleving door te kunnen drukken, vermoeden wij dat de gewraakte paspoorten en injecties nooit meer vrijwillig van tafel worden gehaald.

We haalden een recente, op medRxiv gepubliceerde studie van Israëlische wetenschappers al enkele keren eerder aan. Daarin wordt geconcludeerd dat ‘de natuurlijke immuunbescherming die zich na SARS-CoV-2 infectie ontwikkelt aanzienlijk meer een schild tegen de Delta variant van het pandemische coronavirus biedt dan twee doses van het Pfizer-BioNTech vaccin,’ zo berichtte de Scientific American.

‘De nieuwe vrijgegeven data laten zien dat mensen die een SARS-CoV-2 infectie hebben gehad veel minder vaak Delta krijgen, daar symptomen van ontwikkelen of met ernstige Covid-19 naar het ziekenhuis moeten dan gevaccineerde mensen.’

Vaxxers hebben 27 hogere kans op Covid

Anders gezegd: vaxxers hebben een 27 keer hogere kans om een symptomatische Covid infectie te krijgen (dus ziek te worden) dan degenen die zich niet laten injecteren en vertrouwen op hun natuurlijke immuniteit, zo bevestigt ook Kulldorf. ‘En in beide groepen geen Covid doden.’

‘Is dit de genadeklap voor vaccinpaspoorten?’ vraagt Jon Miltimore voor de in 1946 opgerichte Foundation for Economic Education (FEE) zich hardop af. New York, Frankrijk, en de Canadese provincies Quebec en British Columbia hebben reeds verplichte vaccinaties / vaccinpaspoorten ingevoerd, net als Cyprus, Griekenland en ‘vax-kampioen’ Israël. Australië overweegt serieus om de strenge lockdowns pas op te heffen als (bijna) iedereen is geïnjecteerd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: