Israël: Hoogste besmettingsgraad ter wereld

israel:-hoogste-besmettingsgraad-ter-wereld

02-09-21 01: 30: 00, Israel: Hoogste coronavirusbesmettingsgraad ter wereld (OWD)

Gepubliceerd: 2 september, 2021
Delen op: TG / TW / FB

Israël rapporteert het hoogste coronavirusinfectiecijfer ter wereld, waaruit blijkt dat noch vaccinmandaten noch “vaccinpaspoorten” geschikte middelen zijn om de pandemie te beperken of te beëindigen.

Israël is wereldwijd een pionier geweest op het gebied van massavaccinaties tegen coviden en bij de invoering van het zeer omstreden “vaccinpaspoort” (Green Pass). Desondanks rapporteert Israël sinds eind augustus 2021 het hoogste percentage coronavirusinfecties ter wereld (zie bovenstaande grafiek).

Het Israëlische geval toont duidelijk aan dat noch covid-vaccinmandaten noch “vaccinpaspoorten” geschikte middelen zijn om de pandemie te beperken of te beëindigen. Dit komt doordat covidenvaccins niet in staat zijn om infecties met en overdracht van het coronavirus te verminderen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: