“Kudde domheid”: De gefabriceerde Covid Crisis, het Gen-gebaseerde mRNA “Vaccin” en “De Pinnacles of Wealth and Power”

“kudde-domheid”:-de-gefabriceerde-covid-crisis,-het-gen-gebaseerde-mrna-“vaccin”-en-“de-pinnacles-of-wealth-and-power”

02-09-21 05: 37: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

.

De pandemie is bedacht voor sinistere motieven. Alles wat met Covid te maken heeft is nepwetenschap die aan een angstige en goedgelovige wereld wordt opgedrongen. Het virus, de afsluitingen, de maskers, het misbruik van PCR voor diagnose, de temperatuurcontroles bij commerciële ingangen, de alomtegenwoordige kleine flesjes alcohol, de meedogenloze propaganda en vooral de binnenkort verplichte dodelijke injecties zijn allemaal Junk Science.

De mensen achter dit alles zijn meesters – of huurmeesters – van de psychologie van de menigte en hebben de meest sinistere en kwade bedoelingen voor ons allemaal. – Anoniem, Commentaar 651, “Het Covid Debat: To Vaxx or Not to Vaxx,” Unz Review,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: