Maisy Evans krijgt bloedstolsels, wordt opgenomen in ziekenhuis na eerste Pfizer mRNA-injectie, geeft COVID de schuld, moedigt tieners aan “zich te laten vaccineren”

maisy-evans-krijgt-bloedstolsels,-wordt-opgenomen-in-ziekenhuis-na-eerste-pfizer-mrna-injectie,-geeft-covid-de-schuld,-moedigt-tieners-aan-“zich-te-laten-vaccineren”

02-09-21 08:39:00,

Een 17-jarig meisje uit Wales wordt nog steeds in het ziekenhuis behandeld en promoot experimentele injecties, ondanks de onbetwiste oorzaak van haar aandoening, schrijft Thecovidblog.com.

Juffrouw Maisy Evans kreeg haar eerste experimentele mRNA-injectie op 11 augustus, volgens haar Twitterpagina. Het is onduidelijk welke injectie ze kreeg. Maar alleen Pfizer, Moderna en AstraZeneca worden in Wales gebruikt. AstraZeneca wordt alleen aangeboden aan mensen ouder dan 40 jaar, volgens Wales Online. Dus kreeg mevrouw Evans de injectie van Pfizer, de enige die in het VK is toegestaan voor kinderen onder de 18 jaar.

Op 13 augustus begon de algehele malaise. Hoofdpijn en spierpijn volgden. Mevrouw Evans zei dat ze “positief testte” op COVID-19 op 14 augustus en dat ze daar sindsdien mee rondliep.

Ze tweette op 19 augustus “wie zei dat COVID geen slecht effect heeft op jonge mensen? Fout, meneer. Die tweet bevatte de hashtags #WearAMask en #GetVaccinated.

Artsen vermoedden eerst sepsis of meningitis. Maar na röntgenfoto’s, CT-scans en bloedonderzoek werd bij haar een bloedsttolsel in de longen vastgesteld. Bloedstolsels zijn veel voorkomende, bekende bijwerkingen van alle experimentele injecties. Juffrouw Evans tweette op 27 augustus dat ze nog een paar dagen in het ziekenhuis zou blijven omdat ze “haar eigen zuurstofniveau niet kan regelen”. Ze neemt bloedverdunners, steroïden, morfine en antibiotica.

Juffrouw Evans bleef COVID-19 de schuld geven van haar aandoening. Ondanks het feit dat ze niet ziek werd in een zogenaamde pandemie van 18 maanden, en vervolgens ziek werd een paar dagen na een mRNA-injectie, wenste juffrouw Evans dat ze de injectie eerder aangeboden had gekregen.

Surrealistische ontkenning of ongegeneerde loyaliteit?

Bij het schrijven van dit artikel, was de laatste Twitter update van juffrouw Evans op 30 augustus. Ze zei iets over “trollen” die wezen op de duidelijke oorzaak van haar aandoening en dat ze een “betaalde acteur” was.

Juffrouw Evans was lid van het eerste Welshe jeugdparlement, MWYP genoemd, toen ze 14-15 jaar oud was. MWYP’s hebben een ambtstermijn van twee jaar en worden ofwel verkozen ofwel benoemd. Ze mogen geen partij kiezen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: