Nadat een vrachtwagen met vaccins van Moderna is gekanteld, wordt het luchtruim gesloten en wordt een gevaarlijke stoffen team gestuurd

nadat-een-vrachtwagen-met-vaccins-van-moderna-is-gekanteld,-wordt-het-luchtruim-gesloten-en-wordt-een-gevaarlijke-stoffen-team-gestuurd

02-09-21 10: 45: 00,

Een vrachtwagen met 1,3 miljoen doses Moderna coronavirus “vaccin” (Covid-19) iis gecrasht in West Virginia, waardoor het luchtruim rond de plaats delict is gesloten en een hazmat team is ingezet.

Het ministerie van defensie heeft naar verluidt de zaak overgenomen, die plaatsvond in de buurt van een waterweg op de I-79. Het Center for Threat Preparedness was oorspronkelijk belast met het terughalen van de vaccins, maar mag sinds de betrokkenheid van het ministerie van Defensie niet meer met de pers spreken.

In plaats daarvan worden de media doorverwezen naar de persvoorlichter voor de National COVID Response bij het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS), die beweert dat de 1,3 miljoen doses onderweg zijn naar Ghana.

Verbazingwekkend genoeg heeft deze verstoring van de verzending van de 1,3 miljoen doses van het “veilige en doeltreffende” vaccin bijna alle activiteit rond de rampplek tot stilstand gebracht. Het was bijna alsof er iets extreem gevaarlijks in de omgeving was gelekt.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: