NY commissaris van Volksgezondheid trekt maskerverplichting voor niet-gevaccineerden in na federale rechtszaak

ny-commissaris-van-volksgezondheid-trekt-maskerverplichting-voor-niet-gevaccineerden-in-na-federale-rechtszaak

02-09-21 04: 28: 00,

Children’s Health Defense steunde de rechtszaak aangespannen door William Ouweleen die de grondwettigheid betwistte van het noodmaskermandaat dat niet-gevaccineerde mensen verplicht om maskers te dragen terwijl gevaccineerde mensen maskervrij konden gaan.

The Defender ervaart censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Het New York State Department of Health (NYSDOH) heeft op 27 augustus een noodmasker mandaat ingetrokken nadat een rechtszaak was aangespannen op 5 augustus in de federale rechtbank om de verordening aan te vechten.

De rechtszaak was aangespannen door William Ouweleen, wijnboer voor de oudste toegewijde sacramentele wijnmakerij in Amerika. Ouweleen vocht de grondwettigheid aan van de NYSDOH verordening 10 NYCRR 66-3, die vereist dat niet-gevaccineerde mensen maskers moeten dragen terwijl gevaccineerde mensen masker-vrij kunnen gaan.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: