Rusland bekritiseert belemmering van de media in Duitsland

rusland-bekritiseert-belemmering-van-de-media-in-duitsland

02-09-21 09: 09: 00,

RT wordt in zijn werkzaamheden stelselmatig gehinderd door de Duitse regering. Het huidige voorbeeld is de weigering om RT een TV-licentie te verlenen. Dit was een officiële verklaring van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken waard.

De beperkingen van de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid in Europa, en met name in Duitsland, zijn herhaaldelijk een onderwerp in de verklaringen van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken. Ook Duitsland wordt herhaaldelijk bekritiseerd .

Dit was ook het geval op de persconferentie van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken deze donderdag. Het ging opnieuw over RT-DE, omdat RT een zendvergunning heeft aangevraagd voor het Duitse kabelnet, die echter door de Luxemburgse autoriteiten werd geweigerd.

Bovendien heeft RT al geruime tijd problemen met zijn bankrekeningen, nadat de Commerzbank de rekeningen van RT had opgezegd. Hoewel de Duitse regering nog steeds de belangrijkste eigenaar van Commerzbank is, en haar dus kan opdragen de rekeningen te heropenen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: