Russische televisie over de “in ongenade gevallen Biden”

russische-televisie-over-de-“in-ongenade-gevallen-biden”

01-09-21 10: 17: 00,

De Amerikaanse president Biden komt onder toenemende druk te staan in de VS. Veel van wat niet in de Duitse media wordt gemeld, wordt op prime time op de Russische televisie gebracht.

Blijkbaar wordt de Amerikaanse president Biden door zijn eigen mensen langzaam vrijgesproken van ontslag, omdat steeds meer interne informatie, die op zijn minst zeer gênant is voor Biden, naar de pers wordt gelekt. Over het telefoongesprek tussen Biden en de Afghaanse president Ghani in juli, waaruit blijkt dat Biden en zijn regering toen al wisten hoe de zaken er in Kaboel voor stonden, heb ik al eerder bericht, u vindt het artikel hier.

Maar dat is niet alles. Ook lekte naar de Amerikaanse pers uit dat de VS een overeenkomst hadden met de Taliban volgens welke de Taliban Amerikaanse burgers zouden helpen evacueren en hen naar het vliegveld zouden brengen. Dat de VS op de genade en hulp van de Taliban moesten vertrouwen om hun landgenoten te redden van de Taliban,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: