Schizofrene Coronapaniek als gevolg van statelijke hetze: Man schoot zijn vrouw dood om zakdoeken

schizofrene-coronapaniek-als-gevolg-van-statelijke-hetze:-man-schoot-zijn-vrouw-dood-om-zakdoeken

02-09-21 09:20:00, Screenshot Facebook De tragische gevolgen van de eindeloze Corona-angstzaaierij zijn maar al te vaak groter dan de gevolgen van de virusziekte zelf: de effecten op de psyche zijn immens – niet alleen bij kinderen, maar ook bij volwassenen. Wat dit kan doen, bleek in mei 2020 in het Engelse stadje Barham. Daar schoot een man zijn vrouw neer – omdat ze zakdoeken liet rondslingeren en hij bang was voor een Corona-infectie, bericht Report24.news.

Peter Hartshorne-Jones is 52 jaar oud en loopt dus niet echt risico op Covid-19. Maar het virus joeg hem angst aan: hij raakte in paniek en verborg zich zelfs in zijn slaapkamer om niet geïnfecteerd te raken. Hij lijdt aan depressies – maar verborg dit omdat hij handelde in antieke geweren en pistolen en zijn wapenvergunning niet in gevaar wilde brengen.

De Coronapaniek van de man werd de ondergang van zijn vrouw, advocaat Silke Hartshorne-Jones. In de vroege uren van 3 mei 2020 pakte hij een geweer, ging naar de slaapkamer van zijn vrouw en schoot haar neer – twee keer. Zoals BILD meldt, met verwijzing naar Britse media, waarschuwde hij vervolgens de politie. De 41-jarige werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed daar enkele uren later.

De reden voor deze ongelooflijke daad? Silke Hartshorne-Jones had zakdoeken in het huis laten rondslingeren.

De behandelend rechter, Martyn Levett, heeft zich in de thans lopende gerechtelijke procedure uitgelaten over de vraag naar het motief:

“Het enige wat ik kan vinden is dat hij vond dat haar gebruik van tissues in het huis zijn strijd tegen het coronavirus beïnvloedde.”

De 51-jarige rechter pleitte voor verminderde verantwoordelijkheid en doodslag in plaats van moord vanwege zijn depressie. Psychiaters verklaarden dat zijn geestelijke gezondheid “als gevolg van de pandemie” ernstig was verslechterd. Natuurlijk heeft niemand vermeld dat in werkelijkheid het massale alarmisme in de media en de algemene paniekzaaierij, die reeds lang door de verantwoordelijken wordt toegegeven, in aanzienlijke mate verantwoordelijk kunnen zijn geweest.

“Dit ruikt naar totalitarisme”: Wetenschappers geven “gebruik van angstzaaien” in de Coronacrisis in opdracht van de regering toe

Eigenlijk zou het vonnis eergisteren, dinsdag, worden uitgesproken in de rechtbank van Suffolk, maar de beschuldigde bevindt zich in een psychiatrisch ziekenhuis en is niet op het proces verschenen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: