Schizofrene Coronawaanzin na mainstream mediaconsumptie

schizofrene-coronawaanzin-na-mainstream-mediaconsumptie

02-09-21 01:00:00, Imago Maart 2020: Uit angst voor een Corona-infectie ramde een bedrijfsbaas zijn buurman en diens zoontje (9) met een wiellader. In paniek probeerde de Coronawaanzinnige de auto van de buren van zijn terrein te duwen. Zoals in een horrorfilm: uit doodsangst verschansten vader en zoon zich achter een stapel pallets om aan de naderende dood te ontkomen. Tijdens het proces van gisteren heeft de man uit Flachgau bezworen dat hij uit doodsangst had gehandeld. Zijn rechtvaardiging: overmatige mediaconsumptie had hem tot een Coronamanie geleid, bericht Wochenblick.at.

  • De Oostenrijker bevond zich in maart 2020 in Coronawaanzin.
  • Barricadeerde zichzelf op het terrein van zijn bedrijf, dat vanwege Corona gesloten was.
  • Paniek voor infectie: toen buurman met zoon (9) het erf opreed, ramde hij hen met 20-tons wiellader.
  • Keek twee weken naar mainstream media berichten: paranoïde schizofreen.

“In zijn psychose was hij ervan overtuigd dat iedereen die zijn bedrijfsterrein naderde Corona meebracht, dat Corona dodelijk was, en dus gebruikte hij zijn wiellader om te proberen het bedrijfsterrein van alle auto’s en vreemden weg te houden,” zei de advocaat van de bedrijfsdirecteur na het proces.

Zombie apocalyps stemming in Salzburg

Enorme infectieangst: niemand mag te dicht bij hem in de buurt komen, zo was de 48-jarige in maart 2020 overtuigd. Omdat er anders een dodelijke coronavirus-infectie dreigde. Daarom had de bedrijfseigenaar een berg aarde opgehoopt en het bedrijfsterrein gebarricadeerd om invloeden van buitenaf te voorkomen. In zijn paranoïde schizofrenie, leek dit gedrag logisch voor hem. Wanhopig: eerder moest de man zijn bedrijf vanwege corona sluiten.

Vader en zoon verstopten zich in doodsangst voor de Coronawaanzinnige

Op 28 maart 2020 reed zijn buurman (38) met zijn negenjarig zoontje nietsvermoedend toch over het terrein. Net als in een horrorfilm: toen de 48-jarige zich dit realiseerde, ramde hij de man en het kind met zijn 20-tons wiellader. De Coronawaanzinnige had de auto van het bedrijfsterrein willen duwen om een infectie met het Coronavirus te voorkomen, verklaarde hij gisteren voor de jury. Eerst dacht de buurman dat het een ongeluk was en dat de man op de wiellader in slaap was gevallen. Maar nadat de man en zijn zoon uit de auto sprongen, achtervolgde de 48-jarige hen met neergelaten schop.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: