Truemanshow- interview van Door Frankema is verwijderd van Youtube – waarom?

truemanshow-interview-van-door-frankema-is-verwijderd-van-youtube-–-waarom?

02-09-21 08:18:00,

In minder dan één week tijd had het interview van Jorn Luka met Door Frankema meer dan 65.000 views en honderden positieve commentaren op Youtube. Dat de bevolking blij is met het interview maakt kennelijk niet uit. Youtube heeft de aflevering zonder pardon verwijderd.

 
Uit de reacties van de mensen om mij heen maak ik op dat men doorheeft dat het verwijderen door Youtube juist betekent dat er belangrijke informatie wordt gedeeld.

Een vriend belde me op en zei: “Wat is dat een goede podcast Door, ik heb hem meteen naar mijn buurman gestuurd!” Die zei eerst: “Het is veel te lang, dat ga ik niet kijken”. Maar toen ik eraan toevoegde: “Hij is van Youtube afgehaald was het antwoord van mijn buurman: “Dan ga ik hem wel kijken. Dat is een kwaliteitsoordeel; als hij van Youtube is afgehaald, dan moet ie wel goed zijn!”

 
Jorn reageerde als volgt:

“YouTube heeft mijn podcast met Door Frankema over de vaccins verwijderd. Hij ging natuurlijk ook veel te hard. Betekent in ieder geval dat hij vol waarheden stond. Bizar weer. Gelukkig staat hij nog op mijn website, dus check hem daar en deel massaal!”

 

 
De honderden positieve reacties op Youtube kunt u helaas niet meer lezen. Maar de reacties op Instagram laten zien dat mensen het interview van Jorn en Door heel erg waarderen.

Reacties op de podcast op Instagram

Yess! 🔥👏 dankzij o.a. Door, haar boek, en website, hebben wij ons goed kunnen inlezen over de keuze wat we wilden doen omtrent [email protected] Enorm dankbaar voor 🙌

Heldin!❤️

Door is geweldig!! Ooit heeft ze fantastische lezingen gegeven bij me op de praktijk! Dat waren druk bezochte avonden!

Yes!!! Hier heb ik lang op gewacht 😄 met al haar onderzoek hebben wij 7 jaar geleden heer besluit genomen om onze kinderen nooit niet te laten 💉. De website stichtingvaccinvrij bevat zeeeer veel informatie, goed onderbouwd, incl. bronnen. Ben heel benieuwd naar haar verhaal..

Ik hoop zo dat door deze podcast en vooral door het schitterend werk van deze mevrouw mensen hun ogen open gaan- ook over de “ zgn” klassieke vaccins. Mijn zoontje stierf 25j geleden aan myocarditis na dergelijke combi- vaccins💔

Wat een fantastische vrouw!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: