Uitbetalingen van Jewish Chronicle waren een kleine prijs voor het belasteren van Corbyn en links

uitbetalingen-van-jewish-chronicle-waren-een-kleine-prijs-voor-het-belasteren-van-corbyn-en-links

02-09-21 04: 51: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

The Jewish Chronicle, een weekblad dat vorig jaar van de ondergang werd gered door een consortium onder leiding van een voormalige senior adviseur van Theresa May, is ontmaskerd als hebbende een nogal verbijsterende staat van journalistieke tekortkomingen.

In de afgelopen drie jaar heeft de Independent Press Standards Organisation (IPSO), de misnoemde en slappe “persregulator” die door de miljardair-bedrijven in de media is opgericht, vastgesteld dat de krant haar gedragscode bij ten minste 28 gelegenheden heeft geschonden. Het weekblad heeft ook ten minste vier smaadzaken verloren of moest een schikking treffen in dezelfde periode.

Volgens Brian Cathcart,

” Lees verder