Vaccinatie aan de afgrond

vaccinatie-aan-de-afgrond

De zogenaamde Code van Neurenberg onderwerpt de uitvoering van legale experimenten op mensen aan strikte regels. Wat moet in deze context worden gedacht van de vaccinatiecampagne Corona – en in het bijzonder die voor kinderen?

De “Code van Neurenberg” werd geformuleerd als reactie op de betrokkenheid van de medische wereld bij nationaal-socialistische misdaden bij de uitspraak van het vonnis in het proces tegen de artsen van Neurenberg (1946/47). In wezen wordt toegegeven dat er geen medische vooruitgang kan zijn zonder “menselijke experimenten”. Aangezien nieuwe geneesmiddelen of zelfs vaccins die zich in vitro of bij dieren bewijzen, niet noodzakelijk dezelfde werking hebben in het menselijk organisme, zijn proeven op proefpersonen onontbeerlijk voordat de toediening van een geneesmiddel aan het grote publiek of aan een specifieke groep patiënten wordt overwogen.

Bovendien onderwerpt de Code van Neurenberg de uitvoering van legale experimenten op mensen aan strenge regels, en voor zover de “louter” ethisch-morele richtlijn – met al zijn verzachtingen – wordt omgezet in concrete nationale medische wetgeving, zijn handelingen in het kader van medisch onderzoek op mensen al strafbaar gesteld,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: