Vaccinatie of AfD? Wat helpt tegen Corona?

vaccinatie-of-afd?-wat-helpt-tegen-corona?

02-09-21 02: 58: 00,

Door Peter Haisenko

Wanneer men de “incidentiekaart” voor corona in Duitsland bekijkt, valt op dat de incidenties in de “nieuwe deelstaten” aanzienlijk lager zijn dan in het westen. Daarnaast zijn er nog twee opvallende kenmerken in het oosten: De vaccinatiegraad is lager en de AfD is sterker. Kunnen we daar een verband in zien?

Wereldwijd consolideert zich een trend: landen met de hoogste vaccinatiegraad melden de hoogste incidenties. Gibraltar, IJsland, Israël. Dit kan ook binnen Duitsland worden waargenomen, hoewel de verschillen in percentages niet bijzonder opvallend zijn. Zij lopen uiteen van 51.8 (Saksen) tot 70.1 (Bremen). Alle nieuwe federale staten zitten onder de 60 procent, met uitzondering van Berlijn. Alle oude federale staten zitten net op of in sommige gevallen ruim boven 60 procent. Als men de verklaringen van de coronatoren volgt, zouden de incidentiecijfers lager moeten zijn in landen met een hoge vaccinatiegraad dan in landen met een lage vaccinatiegraad. Uit de statistische gegevens blijkt echter dat

” Lees verder

%d bloggers liken dit: