Van gespannen spieren naar kramp door de onnatuurlijke EMV (Elektro-Magnetische-Velden).

van-gespannen-spieren-naar-kramp-door-de-onnatuurlijke-emv-(elektro-magnetische-velden).

02-09-21 02:36:00,

Oorzaken van gespannen spieren
Er zijn vele oorzaken voor gespannen spieren. Oorzaken als;
reuma, blessures, een verstoorde bloedsomloop, giftige stoffen, zwangerschap of een tekort aan mineralen zoals magnesium, kalium of calcium. Maar ook stress http://stralingsleed.nl/blog/stressreactie-veroorzaakt-door-de-draadloze-communicatie/ is een oorzaak van gespannen spieren, oxidatieve stress.

Wat is oxidatieve stress
Oxidatieve stress is een staat van de stofwisseling bij een mens waarbij er teveel vrije radicalen zijn ten opzichte van antioxidanten. Vrije radicalen worden reactieve zuurstofradicalen (ROS) genoemd en antioxidanten (of vrije radicalenvangers) omvatten alle stoffen die de schadelijke vrije radicalen weg vangen. Een gezond lichaam maakt deze vrije radicalen onschadelijk met antioxidanten. Echter door de elektromagnetische velden van alle draadloze toepassingen, maakt een lichaam heel veel vrije radicalen aan en kan er een explosieve groei ontstaan van vrije radicalen zodat de antioxidanten de vrije radicalen niet meer allemaal weg kunnen vangen en er een overvloed aan vrije radicalen in het lichaam ontstaat die de lichaamsprocessen verstoren.

*Vrije radicalen zijn zeer kleine, reactieve moleculen in ons lichaam. Een vrije radicaal bevat een elektron dat geen deel uitmaakt van een paar (m.a.w. een ongepaard elektron). Het molecule is dus niet stabiel en als gevolg hierdoor zeer reactief en zal elektronen gaan ‘stelen’ van andere moleculen, waardoor een kettingreactie ontstaat. http://stralingsleed.nl/blog/elektromagnetische-velden-emv-van-draadloos-gebruik-veroorzaken-oxidatieve-celstress/

De bouw van spieren
Het menselijk lichaam bestaat uit meer dan 600 spieren. Een spier is eigenlijk weefsel dat bestaat uit cellen die kunnen samentrekken en ontspannen, waardoor beweging mogelijk is. Spieren worden daarom ook wel aangeduid met spierweefsel. Er zijn drie verschillende soorten spierweefsel:
1.Dwarsgestreept spierweefsel. Het dwarsgestreepte spierweefsel is te vinden in de skeletspieren;
2.Glad spierweefsel. Gladde spieren komen voor in de wanden van bloedvaten, luchtwegen en het spijsverteringskanaal;
3.Hartspierweefsel. Het hart heeft een eigen soort spierweefsel, het hartspierweefsel. Door het ritmisch aanspannen van de hartspier wordt het bloed door het lichaam gepompt. 

Ad 1. Skeletspieren zijn belangrijk voor het bewegen van het skelet. Door de skeletspieren kun je lopen, tillen, schrijven en andere dagelijkse dingen doen. Ook zorgen skeletspieren ervoor dat je lichaam op de goede temperatuur blijft.

Werking van de skeletspieren met hun dwarsgestreepte spierweefsel
Skeletspieren kunnen bewust aangestuurd worden. Naar elke spier loopt een zenuw.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: