Voormalig vicepresident van Pfizer waarschuwt dat booster-injectie een uitroeiingswapen is om mensen massaal te vermoorden

voormalig-vicepresident-van-pfizer-waarschuwt-dat-booster-injectie-een-uitroeiingswapen-is-om-mensen-massaal-te-vermoorden

02-09-21 07:44:00, Een laboratoriumvirus-experiment dat niet in twijfel mag worden getrokken of bediscussieerd, heeft geen enkele gelijkenis met wetenschap. “Covid-19 vaccins” functioneren niet eens als een traditioneel biologisch vaccin en kunnen niet als een vaccin worden beschouwd. Dit project heeft geen traditioneel FDA goedkeuringsproces ondergaan en werd onder druk gezet door fraude en dwang. Dr. Anthony Fauci en de National Institutes of Health hebben herhaaldelijk gelogen over dit laboratoriumvirus-experiment en oefenen momenteel druk uit op regeringen en bedrijven om de replicatie van spike-eiwitten verplicht te stellen; dit is dus geen transparant proces, noch is het een ethisch streven. Wanneer dit brouwsel op de meest dwingende manieren die denkbaar zijn aan de bevolking wordt opgedrongen, kan het helemaal niet als “preventieve geneeskunde” worden beschouwd. Volgens de voormalige hoofdwetenschapper van Pfizer, Dr. Michael Yeadon, zijn de COVID-injecties en hun eindeloze boosters “ontvolkingswapens”, ontworpen om mensen tot slaaf te maken en te doden, schrijft Naturalnews.com.

COVID-injecties zijn oorlogswapens, ingezet voor volledige heerschappij over mensen

Het wordt tijd dat de zogenoemde “volledig gevaccineerden” wakker worden en zich realiseren dat er niets ethisch of wetenschappelijk is aan wat hen wordt aangedaan. Slechts vijf maanden nadat hun “vrijheid” was beloofd, krijgen de “volledig gevaccineerden” nu te horen dat ze ontoereikend zijn, dat ze weer een onmenselijke soort zijn, zonder een functionerend en capabel immuunsysteem. Getraind om dwingende autoriteiten en onrechtvaardige medische voorschriften te gehoorzamen, worden deze menselijke proefratten psychologisch gecontroleerd en lichamelijk beperkt tot een verkort leven van farmaceutische afhankelijkheid. Terwijl routine-boosters worden voorbereid voor de bevolking, en het woord “verplicht” wordt gebruikt om deze injecties in de griepseizoenen op te dringen, is het tijd om te beseffen dat dit geen vaccin is en dat het niemand beschermt. Het is een oorlogswapen, een ontvolkingsprogramma. Terwijl de vaccinproducenten miljarden dollars opstrijken aan afgetroggeld belastinggeld, propaganda en fraude gebruiken, en streven naar heerschappij over het leven van mensen, zijn zij massamoordenaars geworden.

Dr. Michael Yeadon zegt “dat er absoluut GEEN rechtvaardiging mogelijk is” voor de productie van COVID-19 vaccins en de komende aanval van booster injecties. Reeds bestaande doeltreffende behandelingen bieden een verscheidenheid aan oplossingen voor veel voorkomende infecties van de luchtwegen, waaronder griepvirussen, enterovirussen zoals polio, RSV en coronavirus infecties. Maar deze behandelingen zijn venijnig aangevallen, gecensureerd en in het hele medische landschap onderdrukt, omdat de poortwachters van de volksgezondheid dokters en verplegers ervan weerhouden mensen vroegtijdig te behandelen en levens te redden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: