VS glipt weg uit Kabul maar is wraakzuchtig

vs-glipt-weg-uit-kabul-maar-is-wraakzuchtig

02-09-21 01: 12: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De back-to-back persbriefings op augustus 30 door generaal Kenneth F. McKenzie Jr, commandant van het US Central Command en Antony Blinken, minister van Buitenlandse Zaken, over Afghanistan schetsen het beeld van een supermacht die zwaar gekneusd en verbitterd is, maar wraakzuchtig blijft. Dit is slecht nieuws.

Gen. McKenzie zei,

“De Taliban waren zeer – zeer pragmatisch en zeer zakelijk geweest… ze waren eigenlijk zeer behulpzaam en nuttig voor ons toen we onze operaties afsloten”. Maar de Amerikanen wilden niet eens het exacte tijdstip van hun “tactische exfiltratie” met de Taliban delen. Ook was er geen “discussie over het overdragen van iets.”

Vijf vliegtuigen vol met US personeel,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: