Alle communicatie tussen mijzelf en Chelsea Manning sinds 2016: om haar insinuaties te ontkrachten

alle-communicatie-tussen-mijzelf-en-chelsea-manning-sinds-2016:-om-haar-insinuaties-te-ontkrachten

03-09-21 02: 01: 00,

Ik ben al lang een van Chelsea Manning’s meest vurige verdedigers, zowel publiekelijk als persoonlijk. In 2010, bracht ik het verhaal naar buiten hoe ze werd gemarteld en vastgehouden in onmenselijke omstandigheden door de regering Obama, wat leidde tot het ontslag van een van Obama’s senior assistenten, PJ Crowley, uit protest, een veroordeling door de V.N. van de regering Obama, en haar overplaatsing naar een betere faciliteit, een militaire gevangenis in Fort Leavenworth, Kansas. Aangezien haar bezoekerslijst zeer beperkt was – alleen advocaten en journalisten – vroeg ze dat ik haar zou bezoeken, dus dat deed ik, ik vloog naar Kansas City en reed dan naar Fort Leavenworth in (ik geloof) 2015 om urenlang bij haar te zitten.

Daarna kreeg ze toestemming om me te bellen, en ik heb tientallen, zo niet honderden uren met haar aan de telefoon doorgebracht terwijl ze worstelde met welbekende,

” Lees verder