De Grote Reset, “De Groene Nieuwe Deal” en de failliete wereldeconomie van vandaag

de-grote-reset,-“de-groene-nieuwe-deal”-en-de-failliete-wereldeconomie-van-vandaag

03-09-21 01: 02: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

In mijn laatste artikel, besprak ik de nieuwe Post-COVID task force die wordt geleid door Canada’s nieuwe minister van Financiën Chrystia Freeland en haar collega Oxford technocraat Mark Carney ter voorbereiding van de komende COP26-top in het Verenigd Koninkrijk, waar gehoopt wordt dat een Green New Deal kan worden onthuld als onderdeel van een Great Global Reset.

Op die locatie werd duidelijk gemaakt dat Green Bonds een belangrijke rol spelen bij de financiering van groene energienetwerken waarvan sommige technocraten hopen dat ze over de hele wereld verspreid zullen worden om de uitstoot van kooldioxide terug te brengen tot pre-industriële niveaus in een poging om het mondiale klimaat met 1,5 graden te verminderen tegen 2050.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: