De ineenstorting van de regering van de VS, door Ted Rall

de-ineenstorting-van-de-regering-van-de-vs,-door-ted-rall

03-09-21 04: 00: 00,

Belastingen zijn de prijs die we betalen voor de overheid. Maar een regering die geen basis bureaucratische diensten levert is helemaal geen regering, en verdient ons belastinggeld niet.

Afghaanse vertalers en anderen die voor het Amerikaanse leger, Amerikaanse journalisten en niet-gouvernementele organisaties werkten zijn geen Amerikanen en betalen geen belasting, maar het falen van de Amerikaanse maar het falen van de Amerikaanse regering om hun aanvragen voor speciale immigrantenvisa tijdig te verwerken, benadrukt de adembenemende schaal van disfunctioneren, of niet-functioneren, waaraan te veel Amerikanen gewend zijn geraakt.

Toen de regering Biden in januari het roer overnam, erfde het een achterstand van 18,000 SIV-aanvragen die waren ingediend door Afghanen die wilden vertrekken vóór de geplande terugtrekking van de VS op september. 11. Biden’s mensen slaagden erin om 100 een week te verwerken alvorens volledig te stoppen vanwege een piek in COVID-19 gevallen in Afghanistan, hoewel niemand heeft uitgelegd wat het nieuwe coronavirus te maken heeft met immigratie,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: