De triomf van het Kwaad: De onderdrukking van Ivermectine en HCQ ter ondersteuning van de COVID-vaccinatie Catastrofe

de-triomf-van-het-kwaad:-de-onderdrukking-van-ivermectine-en-hcq-ter-ondersteuning-van-de-covid-vaccinatie-catastrofe

03-09-21 11:59:00, Screenshot YouTube Rechter in Ohio beveelt ziekenhuis om beademde COVID-19 patiënt te behandelen met Ivermectine, zie hier. De moordenaars van het West Chester Hospital in Cincinnati hebben liever dat patiënten sterven dan dat ze hen behandelen met Ivermectine. Dit is hoe gestoord en gehersenspoeld de medische wereld is. Een rechter moest tussenbeide komen om het ziekenhuis te dwingen een stervende patiënt met Ivermectine te behandelen. In Amerika moet je een rechtszaak winnen om een goede medische behandeling te krijgen, schrijft Paul Craig Roberts.

De corrupte volksgezondheidsautoriteiten die de winsten van Big Pharma beschermen, gebruiken het excuus dat mensen die wanhopig op zoek zijn naar Ivermectine maar geen Ivermectine voor mensen kunnen krijgen, zichzelf schade berokkenen door grote doses in formuleringen voor dieren in te nemen. Dit is natuurlijk geen rechtvaardiging om het gebruik van voor mensen geformuleerde doses te verbieden.

Ivermectine onderdrukt Covid in Afrika waar het wordt gebruikt tegen Rivierblindheid.

Reeds eerder is erop gewezen dat in door malaria geteisterde landen waar de bevolking van oudsher wekelijks HCQ inneemt om infectie af te wenden, Covid-gevallen zeldzaam zijn omdat HCQ ook een middel is om Covid te voorkomen en te genezen.

Nu komen er bewijzen van Japanse onderzoekers dat in landen in Afrika waar Onchocerciasis of Rivierblindheid endemisch is, Ivermectine aan de bevolking wordt verstrekt om infectie te voorkomen of te genezen. In deze landen is er praktisch geen Covid.

Onderzoekers verdeelden Afrika in landen die Ivermectin-programma’s hebben voor de bestrijding van rivierblindheid en landen die dat niet hebben. De landen zonder Ivermectin-programma’s hadden 4,3 maal meer gevallen en 5,7 maal meer Covid-doden, ondanks het feit dat de bevolking 220.000.000 kleiner was.

De studie concludeert:

“Conclusies: De morbiditeit en mortaliteit in de onchocerciasis [rivierblindheid] endemische landen zijn lager dan die in de niet-endemische landen. De op de gemeenschap gerichte behandeling van onchocerciasis met Ivermectine is de meest redelijke verklaring voor de afname van het ziekte- en sterftecijfer in Afrika. In gebieden waar Ivermectine aan de gehele bevolking wordt verstrekt en door haar wordt gebruikt, leidt dit tot een aanzienlijke daling van het sterftecijfer.” Zie hier.

Het gebruik van Ivermectine in India heeft hetzelfde resultaat opgeleverd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: