Opnieuw beëindigt een Duitse huisartsenpraktijk haar inentingscampagne – reden: “De risico-batenverhouding van het vaccin lijkt zeer ongunstig te zijn, zowel individueel als collectief”

opnieuw-beeindigt-een-duitse-huisartsenpraktijk-haar-inentingscampagne-–-reden:-“de-risico-batenverhouding-van-het-vaccin-lijkt-zeer-ongunstig-te-zijn,-zowel-individueel-als-collectief”

03-09-21 04:06:00, © Arne Müseler (CC BY-SA 2.0) De huisarts Guntram Zimmermann heeft de inentingscampagne in zijn praktijk stopgezet. De redenen die hij geeft zijn alarmerend. De beschrijvingen van de bijwerkingen van 200 vaccinaties variëren van een versnelling van de groei van bestaande tumoren tot het gelijktijdig ontstaan van nieuwe tumoren. Hij vermeldt ook huidreacties en veranderingen in het bloedbeeld, bericht Corona-blog.net.

Steeds meer vaccinerende artsen stoppen met vaccineren in hun eigen praktijk omdat de gegevens niet overtuigend zijn. De huisartsenpraktijk van Guntram Zimmermann stopt nu tijdelijk met het vaccineren tegen Corona. Hij zegt dat de analyses van de doeltreffendheid en de “steriele immuniteit” onplausibele resultaten opleveren. Hij zegt ook dat de ernst van het ziekteverloop na vaccinatie niet significant vermindert.

De beschrijvingen van de bijwerkingen die hij waarnam bij 200 vaccinaties zijn ook beangstigend. Hij spreekt niet alleen van een versnelde groei van bestaande tumorziekten, maar ook van het ontstaan van nieuwe tumoren in een tijdelijke context. Hij vermeldt ook huidreacties en veranderingen in het bloedbeeld.

Maar lees zelf hieronder:

Coronavaccinatie in de huisartsenpraktijk
Update van 25.08.2021

Beste bezoeker van onze homepage,

In de afgelopen weken en maanden hebben wij ons meer dan ingespannen om te voldoen aan de politieke aanbevelingen en richtsnoeren van de federale regering en het federale ministerie van Volksgezondheid (BMG), van het Robert-Koch-Instituut (RKI) en de permanente vaccinatiecommissie (STIKO) alsook het Paul-Ehrlich-Instituut (PEI) en volgens de richtlijnen van deze instellingen onze patiënten een passend vaccinatieaanbod te doen met de nieuwe vaccins die door de industrie in allerijl worden aangeboden ter bescherming tegen een infectie met SARS-CoV-2 in de zin van de bescherming van de gezondheid van de bevolking alsook na een gewetensvolle individuele indicatie- en risicobeoordeling.

Na even gewetensvol onderzoek van de tussentijdse resultaten van de vaccinatie-ervaring van de meeste landen en van het verloop van de daaropvolgende ziektegolven sinds de invoering van de vaccins, en rekening houdend met onze eigen empirische waarden na de uitgevoerde COVID-vaccinaties, hebben wij nu besloten de vaccinatiecampagne in onze praktijk voorlopig te beëindigen.

De gegevens over alle COVID-vaccins zijn niet overtuigend. De analyses van de immunologische reacties op de vaccinaties laten onplausibele resultaten zien met betrekking tot de doeltreffendheid bij het produceren van “steriele immuniteit“.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: