Partners van Facebook en Google produceren rapport over het manipuleren van mensen om zich te laten vaccineren door gebruik te maken van hun reputatie, publieke imago, winkelgewoonten en religie

partners-van-facebook-en-google-produceren-rapport-over-het-manipuleren-van-mensen-om-zich-te-laten-vaccineren-door-gebruik-te-maken-van-hun-reputatie,-publieke-imago,-winkelgewoonten-en-religie

03-09-21 03: 06: 00,

Een partner van Facebook en Google, die kunstmatige intelligentie gebruikt om gegevens te verzamelen uit de internetgeschiedenis van mensen, heeft een rapport geschreven waarin manieren worden geschetst waarop mensen mentaal kunnen worden geprogrammeerd om zich te laten inenten tegen het coronavirus.

NATIONAL FILE heeft een kopie bemachtigd van het cynische verslag van Resonate, een bedrijf dat gevestigd is in Reston, Virginia, in de buurt van Washington, D.C., dat “racisme” aan de kaak wil stellen en leidinggevenden in dienst heeft die voorheen voor de Washington Post, AOL en andere bedrijven werkten. Het rapport is getiteld Moving The Needle: How To Reach The Vaccine-Hesitant And Resistant. In het rapport worden tips gegeven over hoe de waarden van mensen inzake “veiligheid”, “reputatie en publieke status”, “sociaal gewicht” en zelfs hun godsdienst en winkelgewoonten kunnen worden gemanipuleerd om hen tot vaccinatie te dwingen. Het rapport zegt specifiek: “DRAAI DE MENS NAAR VACCINATIESITES OP BASIS VAN HUN WINKELVOORKEUREN.”

” Lees verder

%d bloggers liken dit: