Politici en de mainstream media liegen tegen u, Ivermectine is decennia geleden goedgekeurd voor menselijk gebruik, het is geen ontwormingsmiddel voor paarden

politici-en-de-mainstream-media-liegen-tegen-u,-ivermectine-is-decennia-geleden-goedgekeurd-voor-menselijk-gebruik,-het-is-geen-ontwormingsmiddel-voor-paarden

03-09-21 02:26:00,

Politici en de mainstream media liegen namens Big Pharma en de medische fascisten door valselijk te beweren dat Ivermectine een ontwormingsmiddel voor dieren is, terwijl de realiteit is dat het anti-parasieten medicijn reeds tientallen jaren geleden werd goedgekeurd voor menselijk gebruik, schrijft Dailyexpose.co.uk.

Volgens de U.S. Centers for Disease Control and Prevention, een particulier bedrijf dat zich voordoet als een volksgezondheidsorganisatie, mag Ivermectine niet door mensen worden gebruikt omdat het voor dieren is bedoeld. Een snelle en eenvoudige feitelijke controle onthult dat deze bewering overduidelijk onjuist is.

Feit is dat Ivermectine weliswaar bij dieren wordt gebruikt, maar ook is goedgekeurd voor gebruik bij mensen. De enige reden waarom veel mensen tegenwoordig de dierlijke versie moeten nemen, is dat de overheid het bijna onmogelijk heeft gemaakt om een recept te krijgen voor menselijke Ivermectine, terwijl dierlijke Ivermectine vrij verkrijgbaar is in diervoederwinkels en online.

De leugen wordt door CDC naar voren gebracht omdat de mensen ontdekt hebben dat Ivermectine Covid-19 doodt, en als een medicijn van $3 die ziekte doodt, dan is er geen reden om de gevaarlijke en ondoeltreffende genetische therapie te nemen die vermomd wordt als een “vaccin”.

Het was 2 februari 1996, toen de U.S. Food and Drug Administration (FDA) een aankondiging publiceerde in “The Pharma Letter” waarin werd uitgelegd dat Ivermectin officieel was goedgekeurd voor niet-veterinair gebruik – wat betekent dat het direct voor mensen beschikbaar was.

“In de VS heeft de Food and Drug Administration Stromectil (Ivermectin) van Merck & Co. goedgekeurd voor zijn eerste niet-veterinaire gebruik, de chemotherapie van twee parasitaire infecties, strongyloidiasis en onchocerciasis, bij mensen,” onthulde de FDA.

“Ivermectine wordt sinds 1987 in andere landen bij mensen gebruikt, en is wereldwijd gebruikt om meer dan 5,2 miljoen mensen te behandelen.”

Zet dit in contrast met de tweet van de FDA van een paar dagen geleden waarin werd verklaard: “Je bent geen paard”, waarbij de suggestie wordt gewekt dat de enige mensen die vandaag op zoek zijn naar Ivermectine, degenen zijn die ten onrechte denken dat ze grote boerderijdieren zijn.

Deze schandelijke vertoning door de FDA en CDC laat zien dat hun missie tegenwoordig niets meer te maken heeft met volksgezondheid, als dat al ooit het geval is geweest,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: