Robert F. Kennedy: ‘Verplichte vaccinatie immoreel’

robert-f.-kennedy:-‘verplichte-vaccinatie-immoreel’

03-09-21 04:00:00,

We hebben nu zes maanden gegevens die Pfizer moest indienen bij de FDA en aan het publiek moest laten zien. En wat iedereen uit die gegevens kan opmaken is dat dit vaccin geen positief effect heeft op de mortaliteit. En wat dat betekent is dat van de mensen die het vaccin namen er meer stierven dan van de mensen die het placebo namen. Kennedy: ‘Hieruit blijkt dat er wellicht mensen zijn die dit vaccin willen nemen in bepaalde comorbiditeiten en leeftijdsgroepen, maar dat het volstrekt immoreel zou zijn als een regering of een bedrijf dit vaccin zou opleggen aan een mens die het niet wil nemen.

Robert F. Kennedy jr. (uit de video-boodschap)

Robert F. Kennedy jr. is somber maar ook opstandig: ‘Wij hebben onze democratieën verloren, maar het wordt tijd voor burgerlijke ongehoorzaamheid.
In een speciale videoboodschap memoreert hij de grote Europese demonstratie in Berlijn 29 augustus 2020 waar hij een indringende toespraak hield, die overigens volledig uit de grote media werd gehouden. Zelfs zijn aanwezigheid werd niet vermeld.

In deze videoboodschap wijst Kennedy op een aantal recente onderzoeken die de kritische geluiden over de vaccinaties onderstrepen. Kennedy die zijn leven wijdt aan de bescherming van kinderen hekelt vooral de vaccinatie van deze groep: ‘Een gezond kind heeft geen enkel risico op deze ziekte, maar is het risico van het vaccin zeer hoog.’

Kennedy noemt het onderzoek van de Oxford Research Group.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: