Tacheles #68 ist online

tacheles-#68-ist-online

03-09-21 05: 12: 00,

Tacheles

Om de twee weken is er Tacheles, dus ook deze vrijdag.

door Anti-Spiegel

3 september 2021 18: 12 klok

Opnieuw hebben Robert Stein en ik onderwerpen aangesneden die in de Duitse media niet, of slechts zeer onvolledig en verdraaid aan bod zijn gekomen. Robert had weer zijn beroemde whiplash van het schudden van zijn hoofd, dus speciale voorzichtigheid is geboden bij het kijken naar deze Tacheles-opdracht.

Thomas Röper, geboren 1971, heeft als expert voor Oost-Europa in financiële dienstverlenende bedrijven in Oost-Europa en Rusland bestuurs- en toezichthoudende functies bekleed. Vandaag woont hij in St. Petersburg, zijn geadopteerde thuis. Hij woont al meer dan 15 jaar in Rusland en spreekt vloeiend Russisch. De focus van zijn mediakritische werk is het (media)beeld van Rusland in Duitsland, kritiek op de verslaggeving van westerse media in het algemeen en de onderwerpen (geo)politiek en economie.

Schrijf een reactie

U moet ingelogd zijn,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: