Vaccins werken niet – Israël registreert hoogste aantal Covid-19 infecties ter wereld ondanks dat 78% van de bevolking volledig gevaccineerd is

vaccins-werken-niet-–-israel-registreert-hoogste-aantal-covid-19-infecties-ter-wereld-ondanks-dat-78%-van-de-bevolking-volledig-gevaccineerd-is

03-09-21 03:17:00,

Nog maar een paar maanden geleden prezen de mainstream media Israël voor zijn “pandemie-beëindigende” vaccinatiecampagne. Met meer dan 40 procent van de bevolking “volledig gevaccineerd” in het eerste kwartaal van 2021, was Israël naar verluidt goed op weg om de verspreiding onder de samenleving een halt toe te roepen en de ziekenhuizen te ontruimen, bericht Dailyexpose.co.uk.

De staat Israël legde in die periode enkele van de strengste lockdowns op, waarbij de Code van Neurenberg werd geschonden en de ongevaccineerden uit het openbare leven werden verbannen. Israël kocht de Pfizer/BioNTech mRNA Covid injectie en begon met het uitgeven van verplichte Green Pass “vaccin paspoorten” als een vereiste voor burgers om openbare ruimten te betreden.

Tegen augustus had Israël zijn bevolking geïntimideerd en gedwongen tot een van de hoogste vaccinatiepercentages ter wereld, met 78% van de mensen van 12 jaar en ouder die als “volledig gevaccineerd” worden geclassificeerd.

De wereld werd gerustgesteld dat deze vaccinatiegraad meer dan voldoende was om individuele en “kudde-immuniteit” te verzekeren.

Sindsdien zijn de infectiecijfers in het hele land echter omhooggeschoten, en Israël heeft nu de hoogste infectiecijfers ter wereld, met bijna 650 nieuwe gevallen per miljoen mensen per dag. Soms lopen de ziekenhuisopnames van de “volledig gevaccineerden” op tot meer dan 95 procent.

Op 15 augustus waren er 514 Israëli’s met ernstige Covid-19 in het ziekenhuis opgenomen, een stijging van 31% ten opzichte van slechts vier dagen eerder. De meeste gehospitaliseerde patiënten hadden al ten minste één vaccin ontvangen en 59% was volledig gevaccineerd.

“Er zijn zoveel doorbraakinfecties dat ze overheersen en de meeste van de gehospitaliseerde patiënten zijn feitelijk gevaccineerd,” zei Uri Shalit, een bio-informaticus aan het Israel Institute of Technology.

De vaccins beschermen ook oudere bevolkingsgroepen niet – een valse belofte die sinds het begin van de uitrol van de vaccins is geadverteerd. In feite is 87% van de in het ziekenhuis opgenomen gevaccineerde patiënten 60 jaar of ouder.

Covid-19 ziekenhuisopnames in Israël

Dit heeft de Israëlische regering er niet van weerhouden om dit destructieve vaccinprogramma te verdrievoudigen. Israëlische ambtenaren zijn al begonnen met het toedienen van een derde dosis van het mislukte Pfizer-vaccin aan de bevolking.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: