Werkgevers willen vaccinatiebewijs van personeel kunnen checken en oorlogskabinet wil coronatoegangsbewijs horeca en evenementen

werkgevers-willen-vaccinatiebewijs-van-personeel-kunnen-checken-en-oorlogskabinet-wil-coronatoegangsbewijs-horeca-en-evenementen

03-09-21 04:30:00,

In tegenstelling tot wat de media melden zijn het niet de werkgevers, maar de werkgeversorganisaties, die het vaccinatiebewijs van werknemers willen kunnen checken. Het gaat om CNO-NCW en MKB-Nederland. Als je daar als werkgever bij aangesloten bent, ben je afhankelijk van wat de dames en heren aan de top uit de hoge hoed toveren; dat betekent niet dat er ook zelf achterstaat. Je kan hooguit je lidmaatschap opzeggen.

Het gaat hier natuurlijk om de slimme weg die door de script-bewakers gekozen is om het vaccin niet te verplichten, maar simpelweg voor fascisme in de vorm van totale uitsluiting op te tuigen. Dat wordt stap voor stap doorgevoerd. Werkgevers zouden hier tegenover in het verweer moeten komen, maar ja in Nederland geldt hetzelfde als in de rest van de wereld: je moet lid zijn van de club om succesvol ondernemer te mogen worden.

Uit die club worden dan mensen geselecteerd die de loopjongens van de overheid zijn en zo heeft de staat haar lange octopus armen in alle takken van de maatschappij. Daarom is er ook nauwelijks verzet gekomen uit de maatschappij tegen de Great Reset strategie achter de plandemie. Die dames en heren ondernemers die mogen blijven worden wel gered; de rest moet juist omvallen.

Ook heeft het kabinet zo vlak voor het Formule1 weekend (waarin velen te druk zijn met bier drinken en oranje vlaggen wapperen) nog even gemeld dat het een wet voorbereid heeft waarin de invoering van een coronatoegangsbewijs in de horeca, bij allerlei uitgaansgelegenheden en kunst- en cultuurvoorstellingen verplicht wordt. Wederom uitsluitingsfascisme dus.

Het wordt tijd dat Nederlanders op gaan staan. Wie nu nog niet doorheeft dat de besmettingsleugen met het vaccin als oplossing een verzonnen probleem is om uitsluitingsfascisme door te voeren om zo iedereen aan de injectienaald te krijgen en om dit te realiseren, is al onder zware mind control; geprogrammeerd door jarenlange scholing en gehypnotiseerd door mediatechnieken (lees die twee linkjes even). Bescherm uzelf en uw kinderen en zeg “NEE, u heeft geen autoriteit over mij!”

Dank voor het blijven delen van mijn artikelen, dank voor uw steun! De tegenwerking is groot, maar ik blijf volharden dankzij u. Zo werd de vaccinatiepeiling volledig onderuit gemaaid middels DDoS aanvallen en heb ik de zaak hooguit een paar uur kunnen redden middels een kostbare verhuizing van de hosting naar IJsland (buiten de EU).

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: