Belgisch profwielrenner Van Avermaet: Enorme prestatiedaling na COVID-19 vaccinatie

belgisch-profwielrenner-van-avermaet:-enorme-prestatiedaling-na-covid-19-vaccinatie

04-09-21 05:43:00, Filip bossuyt uit Kortrijk, België (CC BY 2.0), via Wikimedia Commons Nog een letterlijk baanbrekend vaccinatiesucces uit de categorie “bedankt voor niets”: zonder medische noodzaak volgde ook de Belgische profwielrenner Greg Van Avermaet de oproep van de verlossende vrijheidsinjectie – met fatale gevolgen: Sinds zijn vaccinatie door Pfizer/Biontech lijdt de atleet aan enorme stoornissen van het immuunsysteem. “Mijn topvorm is weg,” klaagt Van Avermaet nu. De man had gewaarschuwd kunnen zijn, bericht Report24.news.

Wat aanvankelijk klonk als een zoektocht naar een schuldige voor zijn teleurstellende eindresultaat in de tijdrit van de Ronde van de Benelux, waar Van Avermaet slechts als 104e eindigde, wordt volgens de wielrenner duidelijk gestaafd door testgegevens: Na zijn Coronavaccinatie, bleek zijn immuunsysteem volledig vernietigd te zijn. “Mijn lichaam vecht tegen een onbekende vijand en dat is waarschijnlijk het vaccin,” vertelt Van Avermaet aan de krant “Het Nieuwsblad“: “Ik zal de komende dagen enkele artsen raadplegen en hun advies opvolgen. Als dat betekent dat we niet meer racen, dan is dat maar zo. Op deze manier heeft het wereldkampioenschap geen zin.”

De prof heeft zich kort voor de Tour de France in het begin van de zomer laten inenten. Maar er ontstonden al snel problemen: Hoewel hij zijn slaap- en eetritme behield en gewoon trainde, daalde zijn prestatievolume aanzienlijk. Hij deed het slecht in de Tour de France begin juli. Nu de flop bij de Benelux Tour. “Met mijn normale vorm zou ik in deze tijdrit in de top 20 geëindigd zijn,” zegt de competitieve atleet. “Het komt door het vaccin.” Ook collega’s zien het zo: het is “triest dat dit een groot atleet als Greg van Avermaet heeft moeten overkomen”, citeert het Zwitserse nieuwsportaal “Uncutnews.ch” de programmamaker en oud-wielrenner Flavio Pasquino.

Ook parlementslid Gideon van Meijeren van de Belgische FVD heeft zich over de zaak uitgelaten, aldus het portaal: “Weer een gezond iemand die vatbaar was voor propaganda en in de val is gelopen. Hij werd wijsgemaakt dat het een goed idee was om zich te laten injecteren met experimentele gentherapie.” En ook Avermaets advocaat Michael Verstraeten laat zich horen: “Zolang de overheid weigert correcte, gecontroleerde cijfers over bijwerkingen te geven, ondermijnt het tegenstrijdige anekdotische bewijs met mensen die getroffen zijn door Covid en mensen die getroffen zijn door bijwerkingen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: