Breaking – Heeft China net de oorlog verklaard?

breaking-–-heeft-china-net-de-oorlog-verklaard?

04-09-21 08: 36: 00,

Zuid-Afrikaanse YouTuber, Winston Sterzel en zijn Amerikaanse vriend, Matthew Tye in 2017 waren twee westerlingen die in China woonden en getrouwd waren met Chinese vrouwen, amusante video’s maakten, hun opwinding en liefde voor dat land deelden en advies gaven aan westerlingen die geïnteresseerd waren om daar te gaan wonen. Ze bouwden zelfs hun eigen motorfietsen en maakten road trip documentaires in de Chinese outback.

Ze hadden toen, in 2017 nooit gedacht dat ze gedwongen zouden worden te vertrekken. De laatste jaren is er in China een grote repressie geweest. Hoewel ze er al meer dan tien jaar wonen, kunnen ze geen eenvoudige dingen meer doen, zoals treinkaartjes kopen, zonder een identiteitsbewijs van de Chinese overheid, en het Chinese beleid zal hen nooit in staat stellen staatsburger te worden. Alle vier en hun kinderen verhuisden onlangs naar Californië.

CCP vertelt zijn burgers dat de V.S. “FEROCIOUS” aanvallen lanceert tegen CHINA.

Ik vond Winston’s verslag erg interessant.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: