De tweede golf van verzet. Door Hermann Ploppa

de-tweede-golf-van-verzet.-door-hermann-ploppa

04-09-21 12: 19: 00,

We zijn ten einde raad. Bovendien werd het fantastische weer van vorig jaar gevolgd door een meteorologisch inferno, wat ook niet bepaald bevorderlijk is voor de lichaamseigen gelukshormonen en immuniteit. Veel mensen hebben zoveel hulpeloze woede in zich opgekropt, dat het gebod om vreedzaam te zijn in het gedrang komt. Anderen hebben genoeg van de ijdelheid en de zelfpromotie van sommige kopstukken van de beweging. De draaimolen van de verdenkingen draait sneller en sneller: wie is de mol van de andere kant? Beweging beroemdheid A stuurt beweging beroemdheid B vervelende e-mails met totaal overbodig insinuaties.

Het wordt krap. Omdat er de laatste anderhalf jaar nauwelijks nieuwe activisten zijn bijgekomen. Het zijn nog steeds dezelfde frontmensen en dezelfde netwerkers op de achtergrond. En velen van hen zijn in een levensfase waarin men de neiging heeft zijn levensherinneringen op te schrijven. Velen hebben verschrikkelijke ervaringen opgedaan met een volstrekt ongeremde politiemacht of een volstrekt wetteloze rechterlijke macht. Het is maar al te begrijpelijk dat ze het zat zijn.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: