Forum 90 en 91 – Verkiezing. Wereldtoneel. Werk vandaag.

forum-90-en-91-–-verkiezing-wereldtoneel-werk-vandaag.

04-09-21 12: 04: 00,

Goedemiddag, beste vrienden van het Forum!

Dit verslag komt buiten het gebruikelijke ritme. Diverse omstandigheden hebben verhinderd dat het verslag van de 90. Forum. Ook het verslag van de 91. Forum op 26.08. kan hier slechts kort worden geschetst. Met het komende Forum over 03.10.2021 kan het gebruikelijke ritme hopelijk worden hervat.

Eerst een paar korte opmerkingen over het Forum over 26.08.2021 (dat aanvankelijk werd afgelast en vervolgens kon plaatsvinden):

Trefwoord Bondsdagverkiezingen: De forumdeelnemers die hierover werden ondervraagd, waren unaniem in hun wens om op de partij “dieBASIS” te stemmen, in het hele land en voor zover mogelijk ook op lokaal niveau. Schaarse redenering:

  • Een stem voor “dieBASIS” zou een teken van protest zijn tegen de onevenredigheden van de heersende politiek en tegen het misbruik van de Coronakwestie, die wordt gebruikt als een “window of opportunity” voor de wereldwijde oplegging van het digitale kapitalisme van de zogenaamde “4 industriële revolutie”.
  • Een stem voor “dieBASIS” kan een kracht versterken die, na de verkiezingen, pleit voor de ontwikkeling van subsidiaire politieke structuren die verdere de-democratisering kunnen tegengaan.

Onthouding van stemming, waardoor het politieke veld wordt overgelaten aan de gevestigde partijen waarvan men het beleid niet deelt, is in onze ogen geen politieke oplossing.

Trefwoord Afghanistan: Laten we ons niet in slaap laten sussen door de krokodillentranen van de verantwoordelijke etages van de politiek – het gaat niet om het volk van Afghanistan, het gaat om een verandering van strategie van de noodlijdende wereldmacht VS en zijn vazallen, die zich willen positioneren voor hun offensief tegen China/Rusland.

Trefwoord “cultuur opheffen”: Onder het trefwoord “cultuur opheffen” verspreidt zich een indringende vergetelheid van geschiedenis en cultuur.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: