Het kwaad verliest … maar we moeten blijven vechten, zegt professor

het-kwaad-verliest-…-maar-we-moeten-blijven-vechten,-zegt-professor

04-09-21 06:55:00, © RANT 73 – Digital Art. (CC0 1.0) Het derde deel van vandaag gaat over de geschiedenis van de eugenetica- en bevolkingsbeheersingsbeweging in de context van het Covid-vaccinatieprogramma, de schaamteloze dwang die wordt gebruikt om het beleid af te dwingen, Miller’s eigen radicale verandering van visie en tot slot zijn twijfels over Donald Trump als de figuur om het uit te dagen, schrijft Kathy Gyngell.

Mark Miller: Het is een vergissing om te denken dat dit puur gedreven is door hebzucht. Ik denk eigenlijk dat dit iets kwaadaardigers is dan dat … het idee om te eisen dat kinderen worden geïnjecteerd met een experimenteel serum dat aantoonbaar dodelijk gevaarlijk is; een recente oproep van de CDC [de Amerikaanse Centra voor Ziektebeheersing] om met name zwangere moeders met dit spul te injecteren? Het spijt me, maar ik ben het eens met Michael Yeadon over dit. Ik ben het eens met die andere echte deskundigen die zeggen dat dit lijkt op een poging tot ontvolking. En als we een stapje terug doen en de geschiedenis bestuderen van de eugenetica beweging aan het eind van de 19e eeuw, een beweging waar Adolf Hitler een fervent student van was…

James Delingpole: En George Bernard Shaw, alle intellectuelen van die tijd.

Miller: Shaw, Wells, Woodrow Wilson, W.E.B. Du Bois, een van de grootste zwarte intellectuelen, zij waren eugenetisten. Ze geloofden in het aanmoedigen van de geschikte voortplanting en het ontmoedigen van de ongeschikte voortplanting. Positieve eugenetica ging gewoon over overreding. Negatieve eugenetica ging over gedwongen sterilisatie en een soort Malthusiaanse neiging om hongersnood en ziekte onder de armen te verwelkomen. dit is een zeer grove economie.

Het was een zeer, zeer succesvolle en wijdverbreide pseudo-wetenschap die extreem racisme rechtvaardigde en wat mensen antisemitisme of Judeofobie noemen. Toen Hitler aan de macht kwam, was de eugenetica beweging opgetogen, ze waren verrukt om dit te zien – een beweging gesubsidieerd door de Rockefellers en de Carnegies en andere belangen zoals dat. Belangen die nooit, nooit opgaven. Ze zijn nooit gestopt, James. Ze verwelkomden Hitler’s opkomst. Na de oorlog zijn er beelden van de bevrijding van de vernietigingskampen. En het was een oh-oh moment. Het maakte eugenetica enigszins verdacht, dat misschien, een theorie zo radicaal op de proef stellen geen goed idee is – niet omdat het moreel verkeerd is,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: