IS aanval op Kaboel: Perfecte gelegenheid voor Amerikaanse strategieën in Afghanistan?

is-aanval-op-kaboel:-perfecte-gelegenheid-voor-amerikaanse-strategieen-in-afghanistan?

04-09-21 05: 45: 00,

IS aanval op Kaboel: Perfecte gelegenheid voor Amerikaanse strategieën in Afghanistan?

04.09.2021 | www.kla.tv/19747

IS-aanval op Kaboel: Perfecte gelegenheid voor Amerikaanse strategieën in Afghanistan? Net één week na onze Kla.tv-uitzending “Afghanistan in fase 5 – de terugtrekstrategie van Amerika” op 20 augustus 2021, meldden berichten in de toonaangevende media vandaag dat de terreurorganisatie Islamitische Staat, kortweg IS, een aanslag had gepleegd op de luchthaven van Kaboel. Daarbij kwamen meer dan 100 mensen om het leven. De Taliban zouden verantwoordelijk zijn geweest voor de beveiliging van het vliegveld. Zo hadden ze het de Amerikaanse regering beloofd. De islamitische krachten in Afghanistan zijn verdeeld en strijden om de suprematie in het land. De Amerikaanse president Joe Biden had naar aanleiding van de recente onrust operaties tegen de Islamisten aangekondigd. Tot zover de berichten in de toonaangevende media. Het lijkt erop dat de voorspellingen uit deze uitzending voor onze ogen en oren al uitkomen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: