James Corbett: Rood Alarm: Valse Vlag op komst!

james-corbett:-rood-alarm:-valse-vlag-op-komst!

04-09-21 10: 15: 00,

James Corbett waarschuwt dat nu de 20derde verjaardag van 9/11 nadert, we moeten oppassen voor valse vlag terreur. Hij zegt dat berichten over een Zwitserse Federale Inlichtingendienst die waarschuwt voor op handen zijnde aanvallen op “coronavirus vaccin infrastructuur, inclusief vaccinatie centra, transport en productie faciliteiten,” hem toeschreeuwen dat er een grote kans is dat de volgende valse vlag gebeurtenis de anti-vaxxer menigte als schuldige zal worden aangewezen en hij zegt daar niet in te trappen.

“Ze zullen die trekker overhalen als en wanneer ze voelen dat ze dat nodig hebben en we moeten ons er al eerder over uitspreken, om het publiek te waarschuwen dat dit al een optie is die op tafel ligt – vals vlagterrorisme – om een reactie van het publiek op te wekken, om die verdomde ‘anti-maskers’ te pakken te krijgen.”

Hij herinnert ons eraan dat, “De Oorlog tegen Terreur ging nooit over de afschuwelijke moslim boogeymen, het ging altijd over het creëren van het Homeland Security apparaat om tegen de bevolking te gebruiken en om afwijkende meningen te criminaliseren – en dat gebeurt op dit moment.”

” Lees verder

%d bloggers liken dit: