Komende donderdag: Food Series: Alles wat ik wil doen is illegaal – De oorlog tegen vlees, deel III met Joel Salatin

komende-donderdag:-food-series:-alles-wat-ik-wil-doen-is-illegaal-–-de-oorlog-tegen-vlees,-deel-iii-met-joel-salatin

04-09-21 07: 00: 00,

~ Audio en video worden gepubliceerd op donderdag 9 september om 6: 00 PM CT ~

“Het meest verantwoordelijke voedselsysteem ontstaat wanneer buren met buren contracteren. Vriendschapshandel, of wat ik relatiemarketing noem, is zeker een hoger moreel niveau dan transacties met streepjescodes tussen wantrouwende consumenten en conglomeraten met oorlogskassen voor aansprakelijkheidsverzekeringen.” ~ Joel Salatin, Everything I Want to Do Is Illegal

Door Pete Kennedy

Joel Salatin is al heel lang het gezicht van de lokale voedselbeweging, te zien in het boek The Omnivore’s Dilemma en in films als Food, Inc., Fresh, en American Meat. De boerderij van de familie Salatin, Polyface, is elk jaar een stopplaats voor duizenden liefhebbers van regeneratieve landbouw en kwaliteitsvoedsel. Joel Salatin is ook een wandelende geschiedenis van de vleesregulering in dit land voor en sinds de invoering van de 1967 Wholesome Meat Act (WMA),

” Lees verder

%d bloggers liken dit: