Oost-Zwitserland: Verzet tegen verplichte vaccinatie klinkt bij Zwitsers

04-09-21 10: 23: 00, Het nieuwe voorwerp van woede van de roddelpers: Granit Xhaka

Granit Xhaka, aanvoerder van het Zwitserse voetbalelftal, heeft voor de interland tegen Griekenland een positieve test ondergaan. De roddelpers was woedend dat Xhaka niet was ingeënt. Voetballers worden steeds vaker aangezocht om reclame te maken voor vaccinatie. Op woensdag 1 september heeft het Zwitsers nationaal voetbalelftal in Basel een testwedstrijd tegen Griekenland met 2-1 gewonnen. Aanvoerder Granit Xhaka van FC Arsenal was die dag een van de grote afwezigen. De reden: Xhaka had positief getest op Corona en werd geïsoleerd, omdat de (…)

” Lees meer

“Ik heb geen sympathie meer voor de opzettelijk ongevaccineerden. Laat ze sterven.”

Canada’s grootste krant, de Toronto Star, publiceert op zijn voorpagina gemene uitspraken over mensen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: