Update EU statistieken: 23.252 doden en ruim 1 miljoen met ernstige gevolgen door Covid injecties

update-eu-statistieken:-23.252-doden-en-ruim-1-miljoen-met-ernstige-gevolgen-door-covid-injecties

04-09-21 12:45:45,

Nieuwe jonge slachtoffers op het altaar van de onverzadigbare ‘vaccinatie’sekte die ook in ons land de scepter zwaait. Ach, als het uw eigen (klein)kind of broer/zus maar niet is, toch? Als U zich maar weer ‘veilig’ voelt. Gewoon door blijven injecteren dus…

—————————————————————————————————————————————–

Officiële CDC data Covid injecties: 7,5 x meer dode tieners, en 15 x hoger aantal gehandicapte tieners dan door alle andere ‘vaccins’ bij elkaar opgeteld – Uitrol van het systeem van ‘het Beest’ gaat met 3e boostershot onverminderd door

—————————————————————————————————————————————–

Volgens EudraVigilance, de officiële EU/EMA medische monitor, waren er op 28 augustus 23.252 Europeanen gestorven door hun Covid-19 injecties, en hadden 2.189.537 zware bijwerkingen gemeld, waarvan 1.076.917 met langdurige (vaak blijvende) ernstige gevolgen voor de gezondheid. Ondertussen blijkt uit de data van het Amerikaanse CDC dat de als ‘vaccins’ vermomde experimentele gentherapie injecties dit jaar al 7,5 meer tieners het leven hebben gekost en 15 x meer tieners gehandicapt hebben gemaakt dan ALLE andere vaccins bij elkaar opgeteld. Desondanks wordt deze wereldwijde slachting met almaar dwingendere maatregelen aan de bevolking opgelegd.

Pfizer/BioNTech heeft inmiddels 11.266 doden en 900.032 zware bijwerkingen op naam van zijn Covid injecties staan. 6.029 stierven door hun Moderna ‘vaccin’, en 254.648 raakten daardoor hun gezondheid kwijt. AstraZeneca vaagde de levens van 4.991 mensen weg, en liet 965.095 met vaak ernstige gezondheidsproblemen achter.

Janssen (Johnson&Johnson) komt er met ‘slechts’ 966 doden en 69.762 zware bijwerkingen nog het minst slecht vanaf, maar dat komt niet omdat dit ‘vaccin’ beter zou zijn, maar omdat het veel minder vaak is toegediend. Verhoudingsgewijs is het J&J juist dodelijker dan dat van Pfizer en AstraZeneca. Moderna is met een sterftepercentage (van het aantal gemelde gevallen) van bijna 6% het gevaarlijkst.

7,5 x meer dode-, en 15 x meer gehandicapte tieners

In de jongste statistieken van de Amerikaanse CDC is te zien dat de Covid injecties dit jaar al 7,5 keer meer tieners van 12 tot 19 hebben omgebracht, en zelfs 15 keer zoveel permanent gehandicapt hebben gemaakt dan ALLE andere vaccins bij elkaar opgeteld: (2)

En dan nog wil Anthony ‘dr. Death’ Fauci ALLE kinderen van ALLE leeftijden gaan injecteren, ondanks het vastgestelde gegeven dat kinderen NUL risico lopen door Covid te overlijden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: