Waarom we gedwongen worden te vaccineren

waarom-we-gedwongen-worden-te-vaccineren

04-09-21 07:39:00, Screenshot YouTube Gibraltar heeft een vaccinatiegraad van 100 procent en de “incidentie” is 600. In IJsland is de situatie vergelijkbaar. Uit berichten uit het vaccinatiewonderland Israël blijkt dat vaccinaties geen blijvende werking garanderen. Waarom worden de campagnes om tot vaccinatie te dwingen dan zo extreem gevoerd? vraagt Peter Haisenko.

Alle zogenaamde vaccins tegen Corona hebben alleen een noodgevalgoedkeuring. Geen van hen heeft de vaste procedures doorlopen die vroeger een voorwaarde voor goedkeuring waren. Bijgevolg zijn wij met de inentingscampagne getuige van de grootste veldproef op mensen, die normaliter jarenlang in kleine groepen onder toezicht moest worden uitgevoerd alvorens te worden goedgekeurd. De normale goedkeuringsprocedure voorziet in verplichte zogeheten blinde proeven, d.w.z. de vergelijking van groepen die de werkzame stof hebben gekregen en een controlegroep die een placebo zonder werkzame stof heeft gekregen. Of een groep die noch aan de werkzame stof noch aan het placebo werd blootgesteld. Er zit  een addertje onder het gras.

Niet alleen uit Engeland en de VS melden regeringsfunctionarissen dat ernstige COVID-verlopen en sterfgevallen worden waargenomen bij meer dan 50 procent van de mensen die tweemaal zijn ingeënt. In zijn verslag over de eerste helft van 2021 maakt het PEI, het Duitse Paul Ehrlich Instituut, melding van meer dan 1.000 sterfgevallen en meer dan 10.000 ernstige bijwerkingen na vaccinatie. Aangenomen mag worden dat er waarschijnlijk veel meer van dergelijke gevallen zijn, want ik heb zelf berichten ontvangen van artsen die na hun eigen vaccinaties ernstige bijwerkingen hebben waargenomen, maar die niet hebben gemeld. Evenzo wordt niet bij alle pas ingeënte mensen die kort daarna overlijden een autopsie verricht. Ik ken dit soort gevallen ook uit mijn persoonlijke omgeving. De bewering dat vaccinatie beschermt tegen een ernstig ziekteverloop of zelfs de dood is niet bewezen en niet langer houdbaar. Waarom wordt de vaccinatie dan niet onmiddellijk gestopt?

Alle Coronavaccins hebben alleen een noodgoedkeuring

Feit is dat de inentingsdwang met alle middelen wordt doorgezet. Dit is reeds begonnen met de verlenging van de “noodtoestand”, die toen helemaal niet bestond en tot op de dag van vandaag niet op aannemelijke wijze kan worden gerechtvaardigd. De verlenging van de noodtoestand was echter een voorwaarde om te mogen blijven injecteren met deze zogenaamde vaccins, omdat voor alle vaccins alleen een noodtoestemming is afgegeven, waarvoor echter als voorwaarde geldt dat er een noodtoestand bestaat.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: