Zendingverspreiden www.kla.tv/19747

zendingverspreiden-wwwkla.tv/19747

,

IS aanval op Kaboel: Perfecte gelegenheid voor Amerikaanse strategieën in Afghanistan?

04.09.2021 | www.kla.tv/19747

IS-aanval op Kaboel: Perfecte gelegenheid voor Amerikaanse strategieën in Afghanistan? Net één week na onze Kla.tv-uitzending “Afghanistan in fase 5 – de terugtrekstrategie van Amerika” op 20 augustus 2021, meldden berichten in de toonaangevende media vandaag dat de terreurorganisatie Islamitische Staat, kortweg IS, een aanslag had gepleegd op de luchthaven van Kaboel. Daarbij kwamen meer dan 100 mensen om het leven. De Taliban zouden verantwoordelijk zijn geweest voor de beveiliging van het vliegveld. Zo hadden ze het de Amerikaanse regering beloofd. De islamitische krachten in Afghanistan zijn verdeeld en strijden om de suprematie in het land. De Amerikaanse president Joe Biden had naar aanleiding van de recente onrust operaties tegen de Islamisten aangekondigd. Tot zover de berichten in de toonaangevende media. Het lijkt erop dat de voorspellingen uit deze uitzending voor onze ogen en oren al uitkomen. Voorspelling uit de uitzending “Afghanistan in fase 5 – de terugtrekstrategie van Amerika” van 20 augustus 2021 (ww.kla.tv/19673) van minuut 0.06 tot 3.21) Het Amerikaanse leger trekt zich dus terug uit Afghanistan net voor de 20ste verjaardag van 9/11. De gevreesde en blijkbaar almachtige Taliban zijn weer aan de macht. Oh schrik – een schok gaat door de wereld. Wie kan de sterkste natie ter wereld twee keer verslaan, is nu de vraag. (…) Voor we het vonnis vellen, laten we de zaak eens nader bekijken, wat gedetailleerder: Tenminste volgens onze film “Hoe functioneren moderne oorlogen?” (www.kla.tv/5540), komt de terugtrekking van het Amerikaanse leger uit Afghanistan precies overeen met fase 5 van een moderne oorlogsstrategie. Snap je? Een terugtrekking met het strategische doel dat het voorheen gecontroleerde land opzettelijk in totale chaos vervalt. Het feit dat de terugtrekking van Amerika kort voor de 20e verjaardag van 9/11 plaatsvindt, heeft een dwingende consequentie, namelijk dat niet alleen de Taliban-leugen rond 9/11 verder wordt gecementeerd, maar dat ook fase 6 is ingegaan: En waar is fase 6 op gericht in deze film? De wereldbevolking wordt verondersteld toe te kijken hoe de Taliban-drama’s zich opnieuw ontvouwen. Zij moet alle terreurschokken van 9/11 als het ware nog eens in sneltreinvaart doorstaan – tot het punt waarop alle vrouwen ter wereld vrezen dat zij binnenkort in donkere holen zullen worden opgesloten, in enkellange gewaden rondlopen, en er zwarte sjaals om hun hoofd gewikkeld zijn.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: