Ziekteverwekkende antilichamen? Vaccin-geïnduceerde antilichamen worden nu verondersteld catastrofaal te zijn voor gezond weefsel

ziekteverwekkende-antilichamen?-vaccin-geinduceerde-antilichamen-worden-nu-verondersteld-catastrofaal-te-zijn-voor-gezond-weefsel

04-09-21 11:27:00, Een nieuwe studie van wetenschappers in Hangzhou, China onthult dat de antilichamen die zich richten tegen het spike-eiwit van Covid-19 zich keren tegen het immuunsysteem van de gevaccineerde en lichaamsweefsels aanvallen, en dit is geëvalueerd voor alle drie van de “noodgoedkeuring” Covid-19 vaccins – Moderna, Pfizer en J&J. Deze aanval wordt niet alleen door het experimentele vaccin in gang gezet, maar ook door het virus. Met andere woorden, als je krijgt Covid-19 vaccin krijgt, krijg je nog steeds Covid, en zowel de prik als het virus zorgen ervoor dat je nieuw geïnjecteerde spike-eiwit antilichamen je eigen lichaamsweefsels aanvallen en vernietigen, inclusief vitale organen die je nodig hebt om te overleven en om infecties te bestrijden, bericht S.D. Wells.

Wat is erger, het virus krijgen of het zogenaamde preventieve middel?

Dit is wat er gebeurt als u de fatale Covid-19 prik krijgt. Door een ziekteverwekkend virus worden antilichamen aangemaakt die zich uiteindelijk binden aan uw longcellen, zowel de beschadigde als de gezonde. Deze antilichamen die zich binden aan menselijke longcellen kunnen auto-immuunschade veroorzaken, en twee van de door de Chinese onderzoekers geteste antilichamen binden zich sterk aan zowel gezonde als beschadigde cellen.

In dierproeven bonden dezelfde twee antilichamen, die zich aan de menselijke longcellen binden, zich aan de dierlijke longcellen en richtten UITERSTE SCHADE aan in de weefsels van de muizen en hun jongen. Het antilichaam dat de gezonde menselijke longcellen aanviel, ook bekend als REGN10987, doodde bijna 50% van de muizen in de studie. Dat is bijna de helft van de dieren, en deze muizen hebben 96% hetzelfde DNA als mensen.

Weten artsen dit? Nee. Worden toekomstige proefpersonen van Covid-vaccinaties (mensen die Covid-vaccinaties krijgen) hiervoor gewaarschuwd? Nee. De mainstream media zullen dit volledig uit het nieuws weren. Vooral zwangere vrouwen over de hele wereld zouden van dit onderzoek op de hoogte moeten zijn en er aandacht aan moeten schenken. Het is hun recht om dat te weten.

Aanbidders van de westerse geneeskunde praten graag over hoe geweldig vaccins werken om antilichamen te produceren, maar antilichamen kunnen ook de longen, het hart en de hersenen aanvallen, niet alleen de ziekte.

Mensen met een ernstig geval van Covid-19 hebben ook auto-immuun antilichamen die gericht zijn tegen het immuunsysteem, de bloedvaten, de hersenen en het hart.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: