9/11 Explosief Bewijs. Experts spreken zich uit

9/11-explosief-bewijs.-experts-spreken-zich-uit

05-09-21 06: 54: 00,

Voor het eerst gepubliceerd op september 11, 2018

Volgens het National Institute of Standards and Technology (NIST) – dat is de Amerikaanse overheidsinstelling die de vernietiging van het World Trade Center heeft onderzocht – kwamen de Twin Towers “in wezen in vrije val naar beneden.(“NIST’s theorie over de instortingen is gebaseerd op het idee dat de bovenste sectie van elke toren continu door de onderste verdiepingen kon accelereren met bijna de snelheid van de zwaartekracht, terwijl tijdens het proces de stalen frames volledig uit elkaar vielen en bijna al het beton tot een fijn poeder verpulverde. In deze zorgvuldig onderzochte documentaire, weerleggen Richard Gage en Architects and Engineers for 9/11 Truth het officiële verhaal. Explosief bewijsmateriaal: Experts spreken zich uit. AE911 Truth Documentary

Disclaimer: De inhoud van dit artikel valt onder de verantwoordelijkheid van de auteur(s). Het Centrum voor Onderzoek van de Globalisering is niet verantwoordelijk voor enige onnauwkeurige of onjuiste verklaring in dit artikel.

” Lees verder