Afghaanse vluchtelingen blijken verkrachte kindbruidjes mee te nemen naar het Westen

afghaanse-vluchtelingen-blijken-verkrachte-kindbruidjes-mee-te-nemen-naar-het-westen

05-09-21 02:04:25,

Afghaanse meisjes (afbeelding (illustratief): (4)).

—————————————————————————————————————————————–

52% Amerikanen vindt dat Joe Biden moet aftreden vanwege het Afghanistan debacle – Generaal Michael Hayes (ex-CIA / NSA directeur) vindt dat ongevaccineerden op vliegtuigen naar Afghanistan moeten worden gezet – VS (het politieke-militaire-financiële front van ‘Babylon’) op de rand van implosie?

—————————————————————————————————————————————–

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken waarschuwt dat nogal wat Afghaanse mannen minderjarige meisjes als hun ‘vrouwen’ meenemen naar het Westen. De meeste van die jonge meisjes zijn verkracht door deze veel oudere mannen, waarna ze gedwongen werden om met hen te trouwen (een praktijk die niet alleen in de traditionele islam voorkomt, maar ook in het Oude Testament van de Bijbel is terug te vinden). De ervaring van de eerste migratiegolf van 2015 leert dat in de EU – dat zich in 2019 opnieuw officieel gecommitteerd heeft aan de islamisering van onze samenleving – waarschijnlijk nauwelijks aandacht aan deze meisjes zal worden besteed.

Uit een intern document blijkt dat officials van het Amerikaanase ministerie ‘urgente bijstand’ van andere instanties zochten nadat er veel kindbruidjes in Wisconsin arriveerden, en een groot aantal Afghaanse meisjes op een transit locatie in Abu Dhabi verklaarden dat ze waren verkracht door oudere mannen en gedwongen waren om met hen te trouwen. Daarnaast blijken sommige Afghaanse mannen die naar de VS vluchten met meerdere ‘vrouwen’ te zijn getrouwd.

Afgelopen vrijdag waren er 25.600 Afghaanse vluchtelingen in de VS aangekomen. Die worden voorlopig op militaire bases opgevangen. Zo’n 10.000 mannen worden nader gescreend, en ongeveer 100 blijken ‘mogelijke banden met de Taliban of terreurgroepen’ te hebben. Een woordvoerder van Homeland Security zei dat minstens 50.000 Afghanen zullen worden toegelaten.

Zeker 200 achtergelaten Amerikaanse burgers zitten nu vast in Afghanistan. Onder hen bevinden zich 24 studenten uit Sacramento, waaronder een zwangere vrouw die door Taliban strijders in haar buik werd getrapt toen ze samen met haar man en vader uit Kabul probeerde te vluchten.

Zelfmoordaanslag had voorkomen kunnen worden

Vorige week donderdag kwamen bij een zelfmoordaanslag bij de luchthaven van Kaboel 170 op evacuatie wachtende burgers, 10 Amerikaanse mariniers en drie andere militairen om het leven. Dit incident blijkt op zichzelf al een groot schandaal te zijn,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: