Alex Mitchell: Man verliest been na AstraZeneca COVID-19 prik, dringt er toch bij anderen op aan zich te laten vaccineren

alex-mitchell:-man-verliest-been-na-astrazeneca-covid-19-prik,-dringt-er-toch-bij-anderen-op-aan-zich-te-laten-vaccineren

05-09-21 09:00:00,

Een Schotse man kreeg 2 weken na vaccinatie met het AstraZeneca COVID-19 vaccin bloedstolsels. Alex Mitchell, 56 jaar oud, kreeg zijn eerste dosis op 20 maart. Hij werd in het ziekenhuis opgenomen nadat hij op 4 april thuis in elkaar was gezakt. Hij kreeg bloedstolsels die zo ernstig waren dat de artsen geen andere keuze hadden dan zijn linkerbeen boven de knie te amputeren, bericht Thecovidworld.com. Video via Thecovidworld.com.

Het was 12 dagen na het vaccin toen Alex voor het eerst last kreeg van zere kuiten; “maar ik dacht er niet veel bij na,” zegt hij. De pijn bleef de volgende dagen aanhouden en op 4 april stortte Alex thuis in. “Het ene moment was ik aan het strijken en het volgende moment zakten mijn benen onder me vandaan.” Alex werd naar het ziekenhuis gebracht waar een CT-scan bevestigde dat er meerdere bloedstolsels in zijn onderbuik en in beide benen zaten. Chirurgen verwijderden de stolsels, die gelukkig niet in zijn lever en nieren terecht waren gekomen.

“Ik heb me laten vaccineren omdat ik wil dat alles zo snel mogelijk weer normaal wordt. En de enige manier om dat te doen is door gevaccineerd te worden. Ik wil mensen niet ontmoedigen om de Covid-prik te nemen. Voor zover zij weten, is wat mij is overkomen zeldzaam. Het zal misschien maar een of twee mensen overkomen, dus laat het je niet afschrikken.”

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Spaanse media: het zijn schaamteloze en gewetenloze schurken

2 REACTIES

 1. Alex Mitchell is de zoveelste LMV (lulmetvingers).
  Corona is een intelligentietest mafkees.
  Wie zakt wordt gevaxxed en je bent duidelijk GEZAKT voor de test.
  Het heeft voorlopig alleen nog maar je gezonde been gekost maar niemand weet hoe het verder gaat.
  Trouwens, wie gaat al die onzin van jou betalen dan??

  • Ach die dombo gaat zo snel mogelijk weer een prik halen….en tja who cares als die dan na een tijdje het loodje legt…eigen schuld dikke bult. En grote kans die niet eens een prik hoeft…als zijn been is aangetast zullen zijn hersenen dat ook al wel zijn en is het een kwestie van afwachten eer we die ook weer van de lijst kunnen strepen.😉

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: