Covid: al 40% vaccinatiedoorbraken in Duitsland

covid:-al-40%-vaccinatiedoorbraken-in-duitsland

05-09-21 05: 35: 00,

Volgens het weekverslag van het Robert Koch Instituut van 2 september is van de huidige gevallen van covidose bij personen ouder dan 60 jaar, voor het eerst meer dan 40% volledig gevaccineerd. Sinds begin augustus – toen het percentage nog 27,5% bedroeg – is het aantal doorbraken op het gebied van vaccinatie dus drastisch toegenomen. Dit is een herhaling van de ervaring van andere landen in Duitsland, waar ook een sterke daling van de doeltreffendheid van de vaccinatie is vastgesteld.

Elke donderdag publiceert het Robert Koch Institute een gedetailleerd weekverslag over de huidige situatie van de pandemie en de tegenmaatregelen. Gisteren duurde het vrij lang, pas laat op de avond stond het verslag online. En het nieuws was niet bijzonder goed.

In zowel de 60+ als de 18-59leeftijdsgroepen is het aandeel van de

” Lees verder

%d bloggers liken dit: