De Diepe Staat in de Geneeskunde

de-diepe-staat-in-de-geneeskunde

05-09-21 05: 43: 00,

Het is duidelijk dat de deep state de politiek, de economie en het sociale leven aan het overnemen is. Maar wat bezielt hen? In werkelijkheid komt een ingeving uit een zeer diepe dimensie van zijn. Wat is de bron van zijn gegevens? Laten wij eens luisteren naar president Banda Kani, politiek leider van de Nieuwe Volksbeweging (NPM) in Kameroen, Centraal Afrika, die in een televisie-uitzending sprak over de Amerikaanse Deep State. Hij begint zijn toespraak met te zeggen dat de Deep State op drie essentiële pijlers rust: Het Vaticaan, de stad Londen en de familie Rothschild.

De politicus verwijst dus naar machtige entiteiten die de “Diepe Staat” aandrijven, waarvan het lichaam alleen wordt gedefinieerd door de drijfveren en instellingen waaruit het is samengesteld. Sommigen noemen het een “parallelle staat”. Maar met welke staat is het parallel? Er zijn verschillende antwoorden mogelijk, en het meest omvattende lijkt mij dat de staat de gehele bevolking vertegenwoordigt. De laatste wordt niet gedreven door één geest,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: