Dit is het Verzet: Canadese verpleegsters lopen weg, Amerikaanse studenten lopen weg, Griekse dokters protesteren, Aussie Truckers blokkade & meer

dit-is-het-verzet:-canadese-verpleegsters-lopen-weg,-amerikaanse-studenten-lopen-weg,-griekse-dokters-protesteren,-aussie-truckers-blokkade-&-meer

05-09-21 09:36:00, Overal ter wereld worden mensen zich bewust van de tirannie in hun eigen land, gepleegd door Big Pharma fascisten die samenwerken met corrupte regeringspooiers en anderen in verschillende bedrijven, en ze pikken het niet. Een man die voor zijn vertegenwoordigers stond, nam het grootste deel van zijn tijd om te spelen wat zonder twijfel het themalied zal worden van degenen die zich vandaag tegen de tirannen verzetten, Twisted Sister’s “We’re Not Gonna Take It.” schrijft Sonsoflibertymedia.com.

Bekijk deze video’s van over de hele wereld en wees bemoedigd om standvastig te blijven tegen de tirannie, want we gaan de dag winnen als we de goede strijd van het geloof strijden! (1 Timoteüs 6:12)

Hier is de heer waar ik naar verwees bij de inleiding.

Hier is de bevolking van Londen die buiten bij de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency in botsing komen met agenten van de staat tegen het geven van de dodelijke COVID injecties aan kinderen.

Highlands Ranch, Colorado hogeschool studenten lopen uit de klas om te protesteren tegen mondkapjes.

Verpleegkundigen lopen weg in Moncton, New Brunswick Canada over injectie-mandaten.

Griekse medici protesteren tegen verplichte vaccinaties.

Australische vrachtwagenchauffeurs stellen zich op voor dreigende blokkade en de schijnheilige media, die in handen zijn van het bedrijfsleven, durven er niet eens over te berichten.

Vancouver,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: