Duizenden Nederlanders in de straten van Amsterdam! “We zullen deze oorlog winnen”

duizenden-nederlanders-in-de-straten-van-amsterdam!-“we-zullen-deze-oorlog-winnen”

05-09-21 03: 21: 00,

Ik ben ervan overtuigd dat deze dag de geschiedenis zal ingaan als het begin van de bevrijding”, zei Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) vanmiddag op de bomvolle Dam in Amsterdam.

Dit is het keerpunt, zei hij onder luid applaus. “Wat opvalt is dat heel Nederland hier vandaag vertegenwoordigd is, en dat is zo belangrijk omdat we een gezamenlijke strijd voeren. Wat ons verenigt is dat we allemaal vrij willen zijn. We willen onze vrijheid terug en daarom zijn we hier. Verenigd. Zij aan zij. Hand in hand. Niet tegenover elkaar, maar naast elkaar”, aldus Van Meijeren.

Ik heb slecht nieuws voor de machthebbers

“Deze eenheid is een doorn in het oog van de machthebbers, want eenheid is macht”, benadrukte het Kamerlid. “En dat maakt ons een bedreiging voor de macht, want ze willen dat we verdeeld zijn. Ik heb slecht nieuws voor de machthebbers, want wij laten ons niet verdelen.”

” Lees verder

%d bloggers liken dit: