Economische ineenstorting niet veroorzaakt door COVID en zal niet verbeteren met vaccins

economische-ineenstorting-niet-veroorzaakt-door-covid-en-zal-niet-verbeteren-met-vaccins

05-09-21 02: 24: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Voor grote kapitaalbezitters is de “COVID Pandemie” een perfect voorwendsel en zondebok geweest voor een verouderde economie die faalt als gevolg van haar eigen intrinsieke logica en dynamiek. COVID is een handige en tijdige dekmantel geweest voor de voortdurende wereldwijde economische neergang die lang voor de “COVID Pandemie” begon Het is veel gemakkelijker om het falen van het economisch systeem toe te schrijven aan verzachtende omstandigheden of externe factoren zoals een virus, dan aan de interne werking van het anachronistische economisch systeem zelf. Dit geldt vooral gezien de eindeloze reeks virusvarianten die steeds weer opduiken. Met andere woorden, diepe economische problemen zullen de komende maanden en jaren aanhouden en verergeren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: