FDA versnelt RSV mRNA “vaccin” – Een nieuw mRNA-vaccin voor alle respiratoire virussen?

fda-versnelt-rsv-mrna-“vaccin”-–-een-nieuw-mrna-vaccin-voor-alle-respiratoire-virussen?

05-09-21 05: 42: 00,

mercola.com

  • Respiratoir syncytieel virus (RSV) – een luchtwegvirus dat meestal milde, verkoudheidsachtige symptomen veroorzaakt – komt wereldwijd voor in het tussenseizoen
  • De meeste kinderen worden tegen hun tweede verjaardag blootgesteld aan RSV en herstellen zonder incidenten. In zeldzame gevallen kan RSV leiden tot longontsteking of bronchiolitis (ontsteking van de kleine luchtwegen in de longen).
  • Op 3 augustus 2021 heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration Fast Track aanwijzing verleend aan Moderna voor een op mRNA gebaseerde injectie tegen RSV.
  • Evenals bij het coronavirus zijn eerdere pogingen om een RSV-vaccin te ontwikkelen mislukt omdat de proefpersonen meestal sterven of ernstig ziek worden wanneer zij aan het wilde virus worden blootgesteld, wat te wijten is aan paradoxale immuunversterking (PIE), ook bekend als antilichaam-afhankelijke versterking (ADE).
  • Bij de RSV-injectie van Moderna wordt hetzelfde lipide nanodeeltje gebruikt als bij COVID 19. Het mRNA codeert voor een prefusie F-glycoproteïne,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: